Fixa bättre luft med nytt ventilationssystem

Dålig luft inomhus kan orsaka huvudvärk men också trötthet samt koncentrationssvårigheter. Känner du att du har svårigheter att hålla dig vaken trots att du sovit är ett tips att kolla ventilationssystemet. Frisk luft är något som behövs både utomhus och inomhus för att man ska må så bra som möjligt. För ett ventilationssystem som passar både villor, småhus och flervåningshus är http://www.skorstensknuten.se/sortiment/ventilationsaggregat-småhus/casa-r2-comfort det perfekta valet. Systemet har en roterande värmeväxlare vilket gör att den passar för renoveringsobjekt likaväl.

Kan placeras på olika ställen
Ventilationssystemet installeras antingen i köket, förrådet, tvättstugan eller i maskinrummet om det finns sådant. Systemet har en låg ljudnivå vilket gör att det inte stör omgivningen. Därför är placeringen av ventilationssystemet flexibel. Det går även att placera tillsammans med en spiskåpa där man till exempel brukar ha kryddor. Styrningen av ventilationssystemet görs från en separat kontrollpanel eller om man väljer att göra det via en spiskåpa. Det finns många alternativ på installation och hantering av ventilationssystemet.

Över 30 års erfarenhet av ventilationssystem och skorstenar
Ren luft är något som alla behöver för att kunna prestera sitt bästa och må bra. Du som kund får ett ventilationssystem från ett privatägt företag som har över 30 års erfarenhet med skorstenar och ventilationssystem. Företaget har även en av de längsta arbetsgarantierna på marknaden med 10 – 20 års återförsäkrad garanti. De främsta arbetsområdena är i Stockholm och Uppsala men vid projektförfrågningar kan det ske arbete på andra orter.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *