Plattsättning

Går du i trädgårdstankar? Kanske sugen på ett nytt badrumsgolv? Funderar du på en ny gång, eller kanske en uteplats? När det kommer till design och förnyelse av ditt hem – ute och inne – är det bara din fantasi som sätter stopp. Många glömmer det och gör något som ser exakt ut som vad alla andra har istället för att utforska exempelvis mönster och material. Man kan söka mycket inspiration på nätet inför sitt projekt!

Plattsättare som rådgivare
Kontakten med plattsättaren kan ske i olika stadier. Antingen när man har sin idé klar framför sig och vet hur man vill ha det. Då är det bara att anlita företaget så är det snart gjort. Men många plattsättare som exempelvis plattsättning Norrtälje kan även komma in tidigare som en slags rådgivare. De har erfarenhet, är kunniga om material och form och vet vad som blir snyggt!

Material
Det finns många olika material som används inom plattsättning, i olika prisklasser och kvalitet. Utomhus är material som tegel vanligt medan man inomhus ofta användes exempelvis klinker i badrummen. Plattläggarna kan ge kostnadsförslag och hjälpa dig vidare om materialet inte är vad du tänkt dig. Viktigt att även tänka ur underhållssynpunkt, det är viktigt att materialet går att göra rent. Det är också viktigt att tänka på ett material som är hållbart så du slipper göra ett nytt golv allt för snart.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *